Homo Ludens : ο άνθρωπος που δημιουργεί παίζοντας : νέα προσέγγιση στο θέμα της εκγύμνασης των αστροναυτών στο διεθνή διαστημικό σταθμό - Τσαντούλα, Εριέτα
[ Αναφέρεται στην επίλυση θεμάτων που συνδέονται με την άσκηση των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, καθώς και στη δημιουργία χώρων για την διεκπεραίωσή της.]