Ανάπλαση οικοδομικού τετραγώνου της Λεωφόρου Συγγρού - Πηλιχού, Μαρία
[ Ανάπλαση με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος. Δημιουργία συγκροτήματος με τις εξής χρήσεις : i) Κτίρια γραφείων με εκθεσιακούς χώρους στο ισόγειο, ii) Εμπορικό Κέντρο, iii) Κατοικία.]