Κέντρο διαμονής, αναψυχής και άθλησης στο οροπέδιο Ομαλού Χανίων - Σακελλαρίου, Σωκράτης
[ Η μελέτη πραγματεύεται την κατασκευή εγκαταστάσεως που μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 200 άτομα και έχει υποστηρικτικές λειτουργίες σε υποτιθέμενο χιονοδρομικό κέντρο σε ορεινή περιοχή στα Χανιά. Οι όγκοι έχουν διασπαστεί ώστε να μην "τραυματίζουν" ιδιαίτερα το περιβάλλον ενώ για τον ίδιο λόγο έχουν επιλεγεί ως κύρια υλικά κατασκευής το μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα), το εμφανές τούβλο και το κεραμίδι.]