Μεταβαλλόμενες μορφές στο χώρο, ενεργητική και παθητική συμμετοχή του ανθρώπου στη μεταβολή : οικειοποίηση - Αντωνιάδη, Ζωή ([χ.ό.], 2003)
[ Μορφές μεταβολής από την κλίμακα του επίπλου μέχρι τον αστικό ιστό / η συμμετοχή του ανθρώπου σε αυτή τη μεταβολή /η οικειοποίηση των μορφών αυτών από τον άνθρωπο.]