Μεσαιωνικής Μεσσηνίας ιστορικογεωγραφικά & Κοντοβουνίων οικιστικά - Παναγιωτόπουλος, Αναστάσιος Αθ ([χ.ό.], 2003)
[ Αλλαγές στον κατοικημένο χώρο κατά τον Μεσαίων στην Μεσσηνία. Οικιστικά και Αρχιτεκτονικά Κοντοβουνίων κατά την νεώτερη περίοδο.]