Δραπετσώνα : πολλαπλές αναγνώσεις ενός βιομηχανικού τόπου - Βορεάκου, Μυρτώ-Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[ Πολλαπλές αναγνώσεις του βιομηχανικού τόπου της Δραπετσώνας μέσω των φυσικών χαρακτηριστικών, του οργανωμένου χώρου, των αισθήσεων, του χρόνου και της κοινωνίας.]