"Στων μύλων τα γυρίσματα.." : Ζάρος-προτάσεις αξιοποίησης συνόλου νερόμυλων - Καμαριανάκη, Κατερίνα ([χ.ό.], 2003)
[ Γνωριμία με το νερόμυλο (ιστορία-ανάλυση). Η σημερινή κατάσταση των νερόμυλων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζαρός : παρουσίαση πρότυπου συγκροτήματος νερόμυλων. Παραδείγματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (αξιοποίηση νερόμυλων). Πρόταση αξιοποίησης για το σύνολο των νερόμυλων του Ζαρού.]