Η προβολή της αρχιτεκτονικής ή η αρχιτεκτονική της προβολής - Παλαιολογοπούλου, Ξανθή ([χ.ό.], 2003)
[Πώς-πού-πότε-γιατί προβάλλεται η αρχιτεκτονική. Το πλαίσιο της εποχής μας ευνοεί την εκ νέου ανάδυση της αρχιτεκτονικής παράλληλα με to design. Τα media υπερασπίζονται συγκεκριμένους (διάσημους) δημιουργούς ; Πώς άγνωστες πόλεις γίνονται διάσημες; Αξίζει να ταξιδέψουμε για τα επώνυμα κτίρια που μαθαίνουμε από τα media; Ποια η σχέση αρχιτεκτονικής και προβολής;]