Μία εναλλακτική προσέγγιση προς τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό - Κοσυφάκη, Θεοφανία ([χ.ό.], 2003)
[Περιγραφή μιας διαφορετικής μεθοδολογίας μέσα από αφαιρετικό επίπεδο για την αρχιτεκτονική σύνθεση. Παραδείγματα από Σουηδία, Ιταλία και ΕΜΠ. Απόψεις από Frank Gehry και Peter Eisenman.]