Η βίωση του χώρου ταξιδεύοντας με το τρένο : κινούμενα τοπία - Καραθανάση, Ευρυδίκη ([χ.ό.], 2003)
[Πως βιώνεται ο χώρος (εντός κι εκτός) του τρένου, κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Αναφορά στα μεταβατικά τοπία (περιφέρειες) ως το αντικείμενο της παρατήρησής μας.]