Ο ρόλος των σταθμών μέσων υπόγειας κίνησης στην οργάνωση και την ανάπτυξη του αστικού χώρου - Βενέρης, Κίμωνας ([χ.ό.], 2003)
[Αντικείμενο της εργασίας είναι να καταδειχθεί η αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας των συγκοινωνιών στο αστικό κέντρο, καθώς και να διερευνηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών που πλαισιώνουν τους σταθμούς μέσων υπόγειας κίνησης και σταθερής τροχιάς.]