Συνολική Αποκατάσταση Οικισμών. Γενική Προβληματική και Ελληνική Πραγματικότητα - Κατσάνου, Βασιλική ([χ.ό.], 2003)
[Μελέτη στο θέμα των αποκαταστάσεων παραδοσιακών οικισμών. Ιστορική αναδρομή, φορείς που ασχολούνται με το ζήτημα, προβλήματα, προτάσεις.]