Υπόγεια αρχιτεκτονική : εφαρμογές σε δημόσια κτίρια σήμερα - Καλογρίδης, Αχιλλέας ([χ.ό.], 2003)
[Σύγχρονα δημόσια κτίρια που αναπτύσσονται υπό το έδαφος. Ανάλυση παραδειγμάτων που εντάσσονται στον αστικό ιστό, σε παραδοσιακό περιβάλλον ή στο φυσικό τοπίο. Συμπεράσματα ως πρoς τα χαρακτηριστικά τους, τις βιοκλιματικές τους ιδιότητες, την προσέγγιση του θέματος της ένταξης και της σηματοδότησής τους.]