Η Αθήνα σαν παράδειγμα νέας πόλης - Αναγνωστάκη, Ακριβή ([χ.ό.], 2003)
[Μία περιήγηση στις σύγχρονες πόλεις προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί η αξία και η δυναμική της πόλης με τελικό παράδειγμα την Αθήνα.]