Η μεταβολή στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική - Αργυρόπουλος, Δημήτρης ([χ.ό.], 2003)
[Που εντοπίζεται η μεταβολή σε ένα βιοκλιματικό κτίριο, για ποιο λόγο γίνεται και ποιο το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμά της.]