Σχολή ξυλουργών δομικών κατασκευών στη Λευκάδα - Σκλαβενίτη, Χριστίνα
[ Πρόκειται για σχολή ξυλουργών στη Λευκάδα. Το Θέμα ασχολείται με την αρχιτεκτονική προσαρμογή στα όρια του παραδοσιακού οικισμού. Περιλαμβάνει πολεοδομική ανάλυση της πόλης της Λευκάδας για την αιτιολόγηση της χωροθέτησης της Σχολής. Η σχολή αναφέρεται σε ξυλουργούς μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους κατασκευών.]