Youth hostel στο Γκάζι - Νταούλη, Βιργινία
[ Πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας ξενοδοχειακής μονάδας που αναφέρεται κυρίως σε νέους. Πραγματοποιήθηκε ενοποίηση οικοπέδων και δημιουργήθηκε μια εσωτερική διαδρομή στο οικοδομικό τετράγωνο. Το κτιριολογικό εκτός από ξενώνες περιλαμβάνε κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα και χώρους πολιτισμού και ψυχαγωγίας.]