Η κοίτη του Ηριδανού αναβιώνει στον Κεραμεικό : το ποτάμι όπου έσβησε ο γιος του ήλιου, κυλά στις πύλες της πόλης και του θανάτου - Πολυδώρου, Ευαγγελία
[ Πολεοδομική επέμβαση στον Κεραμεικό. Αναβίωση ροής του ποταμού Ηριδανού.]