9ος πυροσβεστικός σταθμός Αττικής - Αγγέλου, Άγγελος
[ Το θέμα αφορά το σχεδιασμό του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αττικής στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα επί της οδού Αγ. Άννης σε συμβολή με Νέα Οδό...Αυτή η λογική της χοάνης, με τη συγκέντρωση δύναμης σε ένα σημείο κατά το συναγερμό, επηρεάζει συνθετικά τη μορφή, την απελευθερώνει και την απογειώνει σε σημείο τέτοιο που η πλάκα του ορόφου των κοιτώνων ακολουθεί το διάδρομο και δίνει την εντύπωση του πετάγματος, εκατέρωθεν του κατεβάσματος.]