Σχολή θεάτρου στο Κουκάκι - Καλαμπούνια, Ελπίδα
[ Πειραματιζόμαστε στο μοντέλο μιας διασπασμένης σχολής θεάτρου η οποία περιλαμβάνει τα τμήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας, σκηνογραφίας και τεχνικών σκηνής. Θεωρούμε το θέατρο πηγή πολιτισμού για αυτό επιδιώκουμε να "ανοίξουμε" τη σχολή στην πόλη. Κινούμαστε σε 2 άξονες : Γαληνού και Φιλοπάππου. Πάνω σ'αυτούς τους άξονες αναπτύσσονται οι μονάδες της σχολής μας. Μέσα στον πολυσύνθετο χαρακτήρα της περιοχής Φιλοπάππου διατηρούμε κάποια κοινά μορφολογικά χαρακτηριστικά που συνδέουν τις κτιριακές μας μονάδες. Η λογική πάνω στην οποία στηρίζεται η διαμόρφωση των όγκων μας ξεκινάει από ένα παραλληλεπίπεδο που χάνει την ορθοκανονικότητά του. Ουσιαστικά μπαίνει η έννοια του σκαψίματος, της προσθαφαίρεσης τμημάτων του αρχικού ιδεατού κύβου. Επιλέον η είσοδος των κτιρίων διαμορφώνεται με ράμπα και ακολουθεί την κλίση του εδάφους, ο τοίχος πρόσοψης, είναι κεκλιμμένος προς τα μέσα σα να σε υποδέχεται, η στέγαση είναι επίσης κεκλιμένη κυρίως προς ανατολή και τέλος στην είσοδο των κτιρίων μπαίνει η αντηρίδα τόσο για θέμα στήριξης όσο και για αισθητικούς λόγους. Τέλος, για να λειτουργεί