Αστικά κενά. Δράσεις στην πόλη - Δασκαλάκη, Γεωργία ([χ.ό.], 2003)
[Τα αστικά κενά της Αθήνας που έχουν προκύψει απρογραμμάτιστα στον ιστό της πόλης. Ποια η δυναμική και οι αξίες τους για τη ζωή της πόλης και κατά πόσο οι αμήχανοι αυτοί χώροι θα μπορούσαν να ενταχθούν δυναμικά στην καθημερινότητα της πόλης.]