Λουτρά - Αθανασιάδου, Αγγελική
[ Πρόκειται για ένα υπόσκαφο λουτρικό κτίσμα στην περιοχή του ανατολικού τείχους των Χανίων. Βασικός τρόπος χειρισμού του χώρου αποτελούν οι τομές, μέσω των οποίων οργανώνεται το κτίριο.]