Κυκλοφοριακή υποδομή και πόλη : παρεμβάσεις στο τοπίο της Ραφήνας - Αττάρτ, Βασιλική
[ Η διπλωματική αυτή διαχειρίζεται το θέμα της κυκλοφοριακής υποδομής και των υπερτοπικών χρήσεων σε μία πόλη με έντονα τοπικό χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας φυσικό τοπίο και κομβικής θέσης στην Αττική. Στόχος είναι να αντιμετωπισθεί η κίνηση (υπερτοπική, τοπική, κίνηση τρένου, αυτοκινήτου, πλοίου και πεζού) σα συνδετικό στοιχείο στο τοπίο της Ραφήνας και όχι σα φράγμα, ζωογονόντας τις σχέσεις των διαφορετικών περιοχών της πόλης μεταξύ τους, τις σχέσεις της πόλης με τα φυσικά στοιχεία (θάλασσα-βουνό) καθώς και τα φυσικά στοιχεία μεταξύ τους.]