Με θέα τον Παγασητικό : φοιτητικές κατοικίες στο Βόλο - Σαρρής, Παναγιώτης
[ Φοιτητικές κατοικίες στο Βόλο στην περιοχή του λόφου της Γκορίτσας στα πρώην νταμάρια. Στεγάζουν 100 φοιτητές σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, τα οποία είναι ομαδοποιημένα σε ομάδες των 6 & 7 ατόμων. Το κτηιολογικό προβλέπει και ένα κεντρικό κτήριο με κοινόχρηστες λειτουργίες όπως εστιατόριο, καφετέρια μαγαζάκια καθώς και τα γραφεία της διοίκησης.]