Κλειστό κολυμβητήριο στη Βουλιαγμένη - Παπαφιλίππου, Αθηνά
[ Η μελέτη αφορά τη στέγαση του κολυμβητηρίου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και την προσθήκη βοηθητικών χώρων (αποδυτηρίων-W.C.-κλπ). Ο φέρων οργανισμός αποτελείται από οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα και συγκολλητό ξύλο. Τμήμα της οροφής είναι ανοιγόμενο.]