Σχολή τεχνών τσίρκου στο Καλοχώρι - Δήμα, Βασιλική Φ
[ Στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης (το οποίο βρίσκεται στο όριο της πόλης μεταξύ βιομηχανικής περιοχής και λιμνοθάλασσας) τοποθετούμε τη σχολή τεχνών τσίρκου. Με βάση το γράμμα του φράγματος και την τοπογραφία της περιοχής επεξεργαζόμαστε το ανάγλυφο του εδάφους για να δεχτεί τις αίθουσες ( θεωρητικά μαθήματα (ιστορία, γλώσσα, μουσική, εικαστικά) αίθουσες ασκήσεων, (χορός, θέατρο, ακροβατικά), και μία αίθουσα παραστάσεων. Η σχολή είναι τριετής και υπολογίζεται για περίπου 20 μαθητές ανά έτος.]