Σχολή ναυτικών στη παραλία Ασπροπύργου - Ρεπούσκου, Εύα
[ Σχολή με γραμματεία, ιατρείο, αίθουσες, γυμναστήριο, αμφιθέατρο και εστιατόριο. Πισίνα ασκήσεων. Χρήστες είναι οι ναυτικοί που παρακολουθούν τη βασική εκπαίδευση σε σωστικά, πυροσβεστικά και κοινωνικά καθήκοντα για την απόκτηση του ναυτικού φυλλαδίου.]