Παρέμβαση στον παραλιακό άξονα της Θεσσαλονίκης - Ανδρουλάκη, Μαρία
[ Το αντικείμενο αυτής της έρευνας είναι η διαμόρφωση του θαλάσσιου μετώπου της Θεσσαλονίκης. Η μελέτη αφορά ειδικότερα στο σχεδιασμό του υπαίθριου αστικού χώρου, στο κομμάτι της παλιάς παραλίας της πόλης. Το θέμα, αρχικά, προσεγγίζεται μέσα από μία κλίμακα αστικού σχεδιασμού, και φτάνει σε κλίμακα που αναφέρεται σε επιμέρους στοιχεία που αποτελούν τον αστικό εξοπλισμό.]