Αστυπάλαια : νέες χρήσεις σε παλαιά κτίρια και ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου - Αναστοπούλου, Βασιλική
[ Αποτύπωση του νοτίου ορίου της χώρας της Αστυπάλαιας (Μονή Ποτραϊτισσας, Σχολείο και περιβάλλων χώρος) και επέμβαση με σκοπό την απόδοση νέων χρήσεων, στα παλιά κελύφη και την ανάδειξη της γύρω περιοχής.]