Πολιτιστικό-ερευνητικό κέντρο στην Πύλο - Πουλόπουλος, Απόστολος
[ Μία αρχιτεκτονική δημιουργία σε ένα εξαιρετικά αυαίσθητο τοπίο και πλούσιο οικοσύστημα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες και σε ισορροπία με το περιβάλλον.]