Υπερτοπικό πάρκο πολιτισμού, αθλητισμού, ψυχαγωγίας και περιπάτου - Γιανναδάκης, Μιχάλης
[ Η περιοχή της μελέτης βρίσκεται στο δήμο Νίκαιας και οριοθετείται από τις λεωφόρους ΘΗΒΩΝ, Π.ΡΑΛΛΗ και Γρ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Αποτελεί το σύνορο τριών δήμων, Νίκαιας, Αιγάλεω και Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Παλιότερα ανήκε στο Υπουργείο Γεωργίας. Εκεί φύλαγε και επισκεύαζε τα βαρέα μηχανήματά του. Γι'αυτό και ονομάζεται περιοχή Μηχανικής Καλλιέργειας. Στη συνέχεια περιήλθε στην ιδιοκτησία του δήμου Νίκαιας. Σκοπός της εργασίας μας, είναι να αναπλάσουμε το χώρο αυτό αναδεικνύοντάς τον σε χώρο φυσικού πρασίνου, σε χώρο αναψυχής και περιπάτου, καθώς και σε χώρο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συνθετικά, διατηρήσαμε μερικά κτίρια, επεμβαίνοντας σε βαθμό ανακαίνισής τους και ανάδειξής τους, ενώ προσθέσαμε ένα υπαίθριο θέατρο και ένα νέο κλειστό γυμναστήριο με δυνατότητες ανάληψης και άλλων δραστηριοτήτων. Τέλος, δόθηκε έμφαση στον ελεύθερο χώρο, διαμορφώνοντας πορείες μέσα στο πράσινο, που κάνει έντονη την παρουσία του.]