Θάλασσα και στεριά : αρχιτεκτονικές μορφές στην παραλιακή ζώνη της Αίγινας - Πρέκας, Μάνος
[ Οι παραλιακές ζώνες βρίσκονται μεταξύ των στοιχείων στεριάς και θάλασσας. Αυτές οι ζώνες όπως και οι άνθρωποι που ζουν εκεί, επηρεάζονται από αυτά τα στοιχεία και τα βιώνουν. Η πρόταση παρουσιάζει μέσω μιας σύγκρουσής μιας θαλάσσιας μορφής (που αντιπροσωπεύεται από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας) με μια μορφή από την στεριά(ένα περίπτερο περιοδικών εκθέσεων),μια πρόταση ανασχεδιασμού της άναρχης παραλιακής ζώνης της Αίγινας στην πλατεία Παναγίτσας.]