Περίπτερο-παρατηρητήριο της ελιάς στο Δελφικό τοπίο - Παπαλουκά, Ειρήνη - Ηρώ
[ Δημιουργία ενός χώρου όπου προβάλλεται η ελιά σαν σύμβολο και τα προϊόντα αυτής. Ο χώρος αυτός κατασκευάζεται στο Δελφικό τοπίο που είναι προστατευόμενο τοπίο. Πώς προσεγγίζουμε το παρατηρητήριο και η σύνθεση αυτού διαπραγματεύονται στην διπλωματική αυτή.]