Διερεύνηση των δυνατοτήτων αποκατάστασης του αρχιτεκτονικού χαρακτήρα : πειραματική εφαρμογή στην Αράχωβα - Παπαλουκά, Δανάη
[ Γίνεται αναφορά στη γεωμορφολογία, πολεοδομία, αρχιτεκτονική μορφολογία του οικισμού της Αράχωβας. Σε αποτύπωση των σπιτιών του οικισμού κεντρικού άξονα γίνεται προσπάθεια εξυγείανσης.]