Κέντρο ψυχοθεραπείας - Εξάρχου, Παρασκευή
[ Το θέμα {ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ} επιλέχθηκε λαμβάνοντας υπ'όψη πραγματικά δεδομένα για τον αριθμό των ανθρώπων που χρειάζονται θεραπευτική αγωγή για κάποια ψυχική πάθηση. Στο ΚΕΝΤΡΟ ακολουθούνται όλες οι πρωτοποριακές μέθοδοι που βρίσκονται σε εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο, και βασίζονται στην μέσω ομαδικής ψυχοθεραπείας θεραπευτική προσέγγιση. Οι χώροι, οι μορφές, οι όγκοι, τα υλικά, τα χρώματα προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις της λειτουργίας και αποτέλεσαν κατά κάποιον τρόπο μέρος των ίδιων των θεραπευτικών διαδικασιών. Το αποτέλεσμα προσδοκά να αποδοθεί στους θεραπευόμενους ένας χώρος δραστηριοτήτων που θα προάγει την ίδια την θεραπεία αφ'ενός και αφετέρου να βοηθήσει την ευρύτερη κοινότητα να αποδεχτεί την ψυχική ασθένεια και να συμβιώσει μαζί της.]