Ανάδειξη και νέες χρήσεις στην Παλαιοχώρα Αίγινας - Δήμα, Βασιλική Ε.
[ Η ποιοτική ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Παλαιοχώρας μέσω ήπιων επεμβάσεων, με στόχο την ένταξή της στη θρησκευτική και πολιτιστική ζωή του νησιού. Η πρόταση περιλαμβάνει την διαμόρφωση του προαυλίου χώρου του Σταυρού, κάποιων επιμέρους ναών και καταλήγει στην αποκατάσταση-επανάχρηση της μονής της Αγίας Κυριακής.]