Μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της φυσιογνωμίας της Άνω Σύρου - Βρεττός, Νίκος
[ Πολεοδομική ανάλυση του οικισμού, με χάρτες χρήσης, δρόμων, ορόφων, εκκλησιών, πλατειών, στεγαδιών, γειτονιών, περιοδικώς κατοικούμενων. Μορφολογική ανάλυση του οικισμού-ανάδειξη της φυσιογνωμίας. Καταγραφή αλλοιώσεων-αποκατάσταση. Πρόταση αλλαγής χρήσης στη μονή των Καπουτσίνων.]