Ναυτικό μουσείο στο Φλοίσβο - Χατζηπαναγιώτου, Πέτρα
[ Πολιτιστικό πάρκο ναυτικής παράδοσης με ναυτικό μουσείο. Εκθέματα από προϊστορία μέχρι σήμερα. Κλίμακα εκθεμάτων από 1:20 έως 1:1, κυρίως τμήματα στον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο και στον υπαίθριο χώρο ολόκληρα εκθέματα, πλοία, σκαριά, άγκυρα, προπέλα. Προσπάθεια διάχυσης του εσωτερικού προς τον υπαίθριο χώρο και των εσωτερικών αιθουσών μεταξύ τους για τονισμό της διαδοχής και της συνέχειας της πορείας του επισκέπτη.]