Εγκατάσταση εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Κρήτη - Καραμιχαλάκος, Θοδωρής
[ Εγκατάσταση αγροτουρισμού στην Ιεράπετρα Κρήτης με θεματικό προσανατολισμό την κρητική κουζίνα και διατροφή, που αποτελείται από κτίρια υποδοχής, ενημέρωσης και παραδοσιακά καταλύματα.]