Πρόταση ενοποίησης υπαίθριων χώρων στο κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου - Πολίτη, Μαρία
[Το κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου διασπάται από τον κυκλοφοριακό κόμβο της Λ. Καβάλας και τον κεντρικό δρόμο του Δήμου. Την ήδη υψηλή πυκνότητα κοινωνικού εξοπλισμού γύρω από τον εν λόγω κόμβο, έρχονται να ενισχύσουν και κάποιες προγραμματισμένες επεμβάσεις στην περιοχή. Η ανάγκη λοιπόν ενοποίησης στην περιοχή αυτή, είναι προφανής. Προσεγγίζοντας το θέμα πολεοδομικά, κυκλοφοριακά, ορίζω την περιοχή επέμβασης. Στη συνέχεια προχωρώ σε μία πολλαπλή ανάγνωση του "τόπου", και προτείνω την ανάλογη ενοποιητική χειρονομία.]