Η κινηματογραφική αντίληψη στον Rem Koolhaas και στον David Lynch - Λώλου, Αικατερίνη ([χ.ό.], 2003)
[Η προσέγγιση και ανάλυση της συνθετικής δομής των έργων του Koolhaas και του Lynch. Οι ομοιότητες των δύο και η σχέση τους με τη μη αναπαραστατική χρήση της εικόνας όπως συμβαίνει στον κινηματογράφο.]