Πολεοδομική ανάπτυξη της πόλης του Λαυρίου - Χρονόπουλος, Γεώργιος
[ Η παρούσα διπλωματική εργασία επισημαίνει τις βασικές ανάγκες και τα προβλήματα της πόλης του Λαυρίου, που υπάρχουν ή ενδέχεται να προκύψουν από την ανάπτυξη και μελλοντική επέκτασή της, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται προτάσεις για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων μέσω μίας καλύτερης πολεοδομικής ανάπτυξης της πόλης.]