Συνδυασμένα πρότυπα χρήσεων γης και μεταφορών - Δομοξούδης, Μάριος
[ Γίνεται καταγραφή των τελευταίων εξελίξεων γύρω από τα συνδυασμένα πρότυπα χρήσεων γης και μεταφορών και ανάδειξη του ρόλου τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.]