Ροϊκή αποϋλοποίηση του χώρου και δικτυακός εποικισμός - Ζαχόπουλος, Στέφανος ([χ.ό.], 2003)
[Η διάλεξη εξετάζει την παρουσία των ροών στην κοινωνία και τον εμποτισμό της αρχιτεκτονικής θεωρίας και πράξης μέσω του παραδειγματικού κτιρίου Sendai Mediatheque του Toyo Ito και άλλων παραδειγμάτων.]