Ο Χασάν Φάτχυ μεταξύ Ανατολής και Δύσης - Χατζηγιάννη, Δανάη ([χ.ό.], 2003)
[Ο Χασάν Φάτχυ βρισκόταν σε ένα σίλημμα όντας ταυτόχρονα "πολίτης του κόσμου" και πρωταθλητής της δικής του πολιτιστικής παράδωσης.]