Το Reichstag : αρχές σχεδιασμού και ιστορικοί συμβολισμοί - Μαυροειδή, Βασιλική ([χ.ό.], 2003)
[Οι ιστορικοί συμβολισμοί και η ιστορία που διέπει το κτίριο με βάση τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές της Γερμανίας. Οι αρχές σχεδιασμού και η διαμόρφωση του κτιρίου από τον Foster. Η ένταξή του στο εσωτερικό του Βερολίνου.]