Κατασκευές από ξερολιθιά στην ορεινή Νάξο - Μαργαρίτη, Ειρήνη ([χ.ό.], 2003)
[Προσέγγιση στην οικοδομική τέχνη της ξερολιθιάς επικεντρωμένη στο νησί της Νάξου. Ιστορία της διαμόρφωσης της αγροτικής υπαίθρου. Ερμηνεύει τον λόγο ύπαρξης αυτών των κτισμάτων και τη σημασία διατήρησής τους στην ορεινή περιοχή της Νάξου.]