Οι περιστεριώνες της Άνδρου - Τσιμπιδάρος, Δημήτρης ([χ.ό.], 2003)
[Το φυσικό, πολιτισμικό πλαίσιο της Άνδρου, τα περιστέρια και η εκτροφή τους. Περιγραφή και ανάλυση για τους περιστεριώνες- 6 παραδείγματα. Σύγκριση περιστεριώνων Άνδρου και Τήνου. Τυπολογίες, εσωτερικός χώρος - εξωτερικός διάκοσμος.]