Η σύγχρονη περιπλάνηση του αρχιτέκτονα : από την πολυθρόνα στη βαλίτσα - Κουζή, Αντωνία ([χ.ό.], 2003)
[Προσδιορισμός των σύγχρονων αρχιτεκτονικών περιπλανήσεων, μορφές και είδη - νοητικές και σωματικές. Τρόπος που τις επηρεάζουν οι σύγχρονες συνθήκες, όπως τα μέσα μεταφοράς, οι πληροφορίες. Ανάλυση στο τρίπτυχο εκκίνηση - εξέλιξη - επιστροφή, καθώς και της ισχύος της πληροφορίας και της εμπειρίας. Αναφορά του Le Corbusier και στον Τζακ Κέρουακ.]