Διαφάνεια και ανακλαστικότητα : Το γυαλί ως μέσο αρχιτεκτονικής έκφρασης - Ανδριτσοπούλου, Πολυτίμη ([χ.ό.], 2003)
[Γυάλινα κτίρια τα οποία έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία 30 χρόνια, και ως μέσο αρχιτεκτονικής έκφρασης έχουν χρησιμοποιηθεί οι ιδιότητες που αποκτά το γυαλί υπό την επίδραση του φυσικού και του τεχνιτού φωτισμού.]